Εταιρεία

Η Εταιρεία

Η πιο γνωστή αλυσίδα καταστημάτων περιποίησης άκρων, NYXI∙NYXI Beauty Lounge, αποτελεί μοναδικό προορισμό ομορφιάς και χαλάρωσης για κάθε γυναίκα σε Ελλάδα και Κύπρο. Η Άννα Αλμπάνη ιδρυτής του NYXI∙NYXI, με πολύχρονη εμπειρία στο εξωτερικό, έχει καταφέρει να συνδέσει το brand name με τις πλέον πρωτοποριακές τάσεις και ολοκληρωμένες, εξειδικευμένες υπηρεσίες περιποίησης για γυναίκες και άνδρες. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στο σύγχρονο και κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον των NYXI∙NYXI Beauty Lounge αποτελούν ένα συνδυασμό χαλάρωσης και φροντίδας από την κορυφαία ομάδα beauty experts.

Τα NYXI∙NYXI Beauty Lounge, φιλοξενούν όλες τις τάσεις στο χώρο του grooming και της περιποίησης νυχιών, διαθέτουν αποκλειστικά επαγγελματικά προϊόντα και από το 1997 πρωτοπορούν και παρέχουν καινοτόμες υπηρεσίες όπως το ημιμόνιμομακιγιάζ, το spray tan και την τοποθέτηση 3d βλεφαρίδων (eyelash extensions).

Στο ενεργητικό της, η Αnna Almbanis απαριθμεί σημαντικά projects για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, όπως η L’oreal, καθώς υπήρξε η Nail Expert της Maybelline για την Ελλάδα. Χάρη στην πολυδιάστατη, καλλιτεχνική προσέγγισή της, oι έλληνες σχεδιαστές την εμπιστεύονται για τη δημιουργία μοναδικών nail designs στα επίσημα fashion shows τους. Πιστές πελάτισσες της είναι και κάποιες από τις πιο γνωστές Ελληνίδες, όπως η Ελένη Μενεγάκη, η Ελένη Φουρέιρα, η Σίσσυ Χριστίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και πολλές ακόμα.

Eκτός από τις υπηρεσίες που παρέχονται, λειτουργεί και η σχολή του NYXI∙NYXI Νail Academy που εκπαιδεύει άρτια, εκατοντάδες φιλόδοξους nail artists κάθε χρόνο.

Τι μας ξεχωριζει

 

Γιατί ΝΥΧΙ-ΝΥΧΙ;

Γιατί με παρουσία 20 ετών στο χώρο των άκρων, είμαστε το πρώτο nail salon που οι υπηρεσίες του αφορούσαν αποκλειστικά την περιποίηση των άκρων

Γιατί είμαστε up to date: δεν σταματάμε ποτέ να ενημερωνόμαστε για νέες τεχνικές και τάσεις, με συνεχείς μετεκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Γιατί οι συνεργάτες μας δεν είναι μόνο με άριστοι τεχνίτες, αλλά διέπονται από καλλιτεχνική «τρέλα» και αγάπη για το αντικειμενο τους.

Γιατί δεν θα κάνουμε ποτέ εκπτώσεις στην ποιότητα των προϊόντων που χρησιμοποιούμε και στις συνθήκες υγιεινής του χώρου μας.

Γιατί δεν ακολουθούμε τάσεις, τις δημιουργούμε.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τ. (+30) 210 3318 005
Ευαγγελιστρίας 7 | TK. 10563 | Αθήνα
[email protected]