Σχετικά

Σας υποδεχόμαστε στο nails.gr, ένα one stop shop κατάστημα περιποίησης άκρων, που δημιουργήσαμε τόσο για επαγγελματίες όσο και για ιδιώτες.

Δραστηριοποιούμαστε εδώ και 25 χρόνια στο χώρο περιποίησης των άκρων αλλά και της αισθητικής, αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα καλύτερα και πρωτοπόρα brands του χώρου.

Σκοπός του nails.gr είναι να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών στον καταναλωτή υιοθετώντας την φιλοσοφία του one- stop- shop: μια ευρεία γκάμα προϊόντων από ποικίλα brands, όλα κάτω από μία “στέγη”, καλύπτωντας πλήρως και με ένα κλικ τις ανάγκες του κάθε χρήστη.

Ως επαγγελματίες, γνωρίζουμε σε βάθος όλα τα προϊόντα που εμπορευόμαστε, καθώς τα έχουμε επιλέξει με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα τους. Είναι προιόντα που χρησιμοποιούμε εμείς οι ίδιοι και αυτά που θα επιλέγαμε είτε για τον επαγγελματικό μας χώρο, είτε για το ντουλάπι του σπιτιού μας. Έτσι, ως πελάτες μας, μπορείτε να αισθάνεστε εμπιστοσύνη και ασφάλεια ότι θα έχετε υποστήριξη σε ό,τι χρειαστείτε.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. Happy shopping!